• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Ürün ve Hizmetler
Site Menüsü
Linkler
Site Haritası
Takvim
2021 İlkbahar Modası Yaz Modası Nedir? Kumaş Alanlar |05322482372|

2021 İlkbahar Yaz Modası Nedir? Kumaş Hertürlü Kumaş Alanlar 05322482372

2021 Yaz moda trendleri,2021 Yaz moda renkleri,2021 Yaz modası,2021 moda renkleri,2021 İlkbahar Yaz moda renkleri,2021 Yaz kadın Modası,2021 Yaz renkleri,2021 Yaz Modası renkleri,2021 abiye modası,abiye modası,2021 gelinlik modası,2021 şifon kumaş modası,

İlkbahar-Yaz 2021: Yeni Trendler, Güçlü Renkler

Kumaş alan. Geçtiğimiz dönemde dünyanın tanık olduğu tüm olayların moda ve moda başta olmak üzere çeşitli alanları etkilediğine şüphe yok. Moda endüstrisi sadece kıyafetleri ve son trendleri kesmekle ilgili değil, aynı zamanda olanların da bir yansıması. Ancak tüm bunlara rağmen, birçok moda evi ve uluslararası marka, canlılık ve canlılık dolu yeni bir sezonu karşılayan umutlu giyim koleksiyonlarısunmak için tasarladı.

Bu nedenle bugün, geçmişten geleceğe diyebileceğimiz İlkbahar Yaz 2021 modasını sizlerlepaylaşacağız çünkü 2021’in geçmiş trendlerinin birçoğunu geri getirdi. Sizlere bu sezonun en önemli ve en son popüler renklerinden de bahsedeceğim. .

  İlkbahar yaz modası kumaş alanlar, ilkbahar yaz modası kumaşı kim alır, ilkbahar yaz modası kumaş alımı yapanlar, yazlık kumaş alanlar, pazarlık kumaş alanlar, mevsimlik kumaş alanlar, kışlık kumaş alanlar, sonbahara uygun kumaş alanlar,Kumaş alanlar, parti kumaş alanlar, stok kumaş alanlar, top kumaş alanlar, parça kumaş alanlar, kumaş alım satımı yapanlar, toptan kumaş alanlar, değerinde kumaş alanlar, yerinde kumaş alanlar, nakit kumaş alanlar, fantazi kumaş alanlar, top kumaş alım satımı yapanlar,Moda İlkbahar Yaz 2021 Çiçek desenli giysiler

Kumaş alımı yapanlar. Çiçeklerle basılan giysilerhiçbir zaman modası geçmez, bir sezonda daha az yaygınlaşsa da önümüzdeki sezonda yılın trendlerinden biri olmaya geri dönecektir. Kuşkusuz ilkbahar ve yaz mevsiminin gelişini bizlere hissettiren en çarpıcı detaylardan biri çiçek baskılarıdır. Ve bu yıl birçoğunu mağazalarda farklı şekillerde ve birden fazla parça için bulacaksınız ama çiçek baskılı elbiseler galip gelecek.

Geniş pantolonlar

Kumaş alanlar.  Defilelerde yerini alan geniş paçalı pantolonlar, 2021 İlkbahar Yaz modasının en trend parçaları arasında yer alıyor.  Geniş pantolon, işe gidiş, sabah ve akşam gezileri gibi birçok gezi için uygun bir parça, sahilde koordine edilebilen bir parça ve daha fazlası olarak öne çıkıyor. Tüm görünümler, geniş pantolonlar için seçtiğiniz renk ve dokuya bağlıdır.

Giysiler

Her yıl bazı yerlerde parçalı giyim eşyası görüyoruz ve bunlardan en ünlüsü kesinlikle pantolon, özellikle kot pantolon. Ancak bu yıl defileler, kesik kıyafetleri elbise, bluz, pantolon gibi birçok parçada ve çeşitli formlarda karşımıza çıktığı için başka bir seviyeye taşıdı.

Geniş kollu elbiseler

Kilo kumaş satan yerler.  Geniş ve geniş kollu bluz ve elbise gibi üst düzey giysiler veya Kabarık Kollar olarak bilinen ilkbahar Yaz 2021 sezonunun son trendlerinden biri. Büyük ve geniş kolların öne çıktığı parçalar birden fazla süredir modada kalmış olsa da son yıllarda, bu yıl daha kadınsı bir şekilde ve ondan önceki her yıl onu öne çıkaran tasarımlarla ortaya çıktılar.

Geniş kot pantolon

 Her yıl birçok pantolon stili ve şekli ortaya çıktığı için kotlar asla rekabet dışı değildir, ancak kotlar her yıl bir moda için yerine kare olarak kalır. Bu yıl, gevşek kot pantolonlar geri döndü ve ayırt edici 1970’lerde olduğu gibi görünüyor.  Geniş kot tasarımı rahatlık ve özgürlük ile karakterizedir, hareketinizi kısıtlayan diğer pantolonlar gibi değildir. Birçok durum için de uygundur, ancak gündelik buluşmalar için harika olacaktır. Ayakkabı ve çantanın şekline ek olarak, onunla birlikte giyilebilecek uygun bir kesim seçerseniz resmi giyim için de koordine edebilirsiniz.

Bol geniş üstler

İçinde yaşadığımız pratik atmosfer, bizi her zaman rahat hissettiren ve aynı zamanda şık ve moda trendleriyle uyumlu olan bu görünümlere ihtiyaç duyduğundan, moda, rahat ve bol kıyafetlere doğru istikrarlı bir şekilde ilerliyor gibi görünüyor. Bu nedenle, bol kesimli üstler bu sezon kumaş alanlarİlkbahar Yaz 2021 için popüler ve bu görünümler, yüksek omuzlu, geniş bluz ve ceketli kıyafetlerle bu dönemin ayırt edildiği 80’lerin tarzını anımsatıyor.

Kumaş satın alanlar. Pratik kostümler İlkbahar Yaz 2021 sezonu için pek çok defilede gündelik ve rahat moda hakim oldu ve bunları çok yakında 2021 İlkbahar Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte birçok mağazada göreceğiz. Şalvar pantolonlar, sarkık, geniş uzun blazerler ve rahat günlük elbiseler, Bu yıl yazlık gardırobunuzda olmasını çok seveceksiniz.

Renkli çizgili giysiler

Kumaş satın alan.  Kravat trendinin 2020 sonunda durduğunu düşündüyseniz yanılıyorsunuz. Çünkü pek çok rastgele renk bu yıl da moda. Ancak bu sezon pek çok rastgele ve güçlü renkte çizgili giysiler popüler, yazın ruhu dolu, hareketli olacak. Ayrıca size bir hareket hissi verir ve onları birçok renk ve aksesuarla eşleştirebilirsiniz.

Renkler İlkbahar Yaz 2021

Parça kumaş satan yerler.  İlkbahar ve yaz iki renk mevsimi ve bu yıl kendilerini güçlü, cesur ve çekici renklerle duyuruyorlar ve işte bu sezon için farklı renklerin karışımından fazlası …

  1. Pastel renklerin trendi

Pastel renkler hak ettiği gibi bahar ve yazın renkleri olarak adlandırılmayı hak ediyor, çünkü bu renklerin varlığına her zaman rahatlık ve canlılık hissi eşlik ediyor. Bu sezon nane yeşili, lavanta ve açık pembe gibi birçok pastel ton bulacaksınız.

  • Monokrom trend

Siyah beyaz moda olmayabilir ama yok olmuyor. Ve bu sezon, monokrom olarak bilinen birden fazla siyah beyaz kilidi içeren birçok moda şovu izledik. Bu renkleri seviyorsanız siyah beyaz giymeyi çok seveceğiniz yaz görünümünü düşünmeye başlayın.

  • Açık Renkler 

Renkleri seviyorsanız ve onları birden fazla şekilde koordine etmeyi seviyorsanız, İlkbahar Yaz 2021 sezonu size bu fırsatı verecektir, çünkü bu yıl ateşli kırmızı, sıcak turuncu ve sarı gibi güçlü renkler popüler.

  • Beyaz renk Beyaz

Her zaman kazanır ve bu yıl birçok ilkesini veya görünümü koordine etmedeki basitliği elde etmek için bazı basit aksesuarlarla baştan ayağa eksiksiz bir görünümde beyaza güvendiğini gördük.

  • Gök mavisi

Berrak bir mavi değildir ve aynı zamanda kahverengi de değildir, bu renkte bulunan iki ve parçaları çok özel bulacağınız ve beyaz, bej, siyah ve beyaz ilekoordine edebileceğiniz ayrı bir renktir.

Kilo kumaş fiyatları.

  
387 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam1
Toplam Ziyaret202829
Duyurular
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Saat